viernes, 21 de enero de 2011

BICIVILA´T IS NOT COMPATIBLE



Quan llegia al periodic que el nou sistema de prestec de bicicletes de Vila-real, anava a ser compatible amb Bicicas, vaig pensar que seria positiu. Inclus algun dia puc agarrar un Bicicas, o intentar fer el trajecte Vila-real , Castello amb una de Bicivila´t. Es per aixó que el divendres passat vaig intentar agarrar una bici de Bicicas. Quina sorpresa al vore que eixia alló de "Tarjeta no activa en el sistema". Vaja, menos mal que no tenia que deixar una bici de Bicivila´t, perque hagues guanyat una sanció.

Hui he tornat a probar, no fos cosa de uns ajustos inicials....pero no, hui, "mas de lo mismo". I gent de Castelló ens parla que les seues targetes tampoc son reconegudes a Vila-real.

Aixó parla del poc interes que tenen en la practica sobre estos temes, el actual equip de govern de Vila-real. Com ha pasat mes de una setmana desde que arrancá el Bicivila´t, entenem que no es un desajust inicial, per lo que enviem un mail al servei Bicivila´t. Confiem tindre resposta, i millor encara, sol.lució.



10 comentarios:

  1. Un "buuuuuuu" per als polítics!!!!
    I un "bravo" per a Vila-real en bici.
    Ànim companyes i companys pedaleres i pedalers.

    ResponderEliminar
  2. la jugada es canalitzar de forma util totes les coses a millorar o que fallen.

    Hi ha que anar mes allà de la queixa en el bar

    De moment el mail ja está enviat, i si nos.....tindrem que ficar un escrit al registre

    ResponderEliminar
  3. Hola vilarealenbici,

    com pensaves anar a Castelló en la bici de Vila-real? amb el tren?

    Supose que és un tema que ja haureu comentat però ... com podem ixir de Vila-real per carril bici? borriana-almassora-castelló-grao-benicàssim-orpesa estan interconectades amb carrils bici, però i Vila-real? Jo crec que un primer pas podria ser conectar Vila-real amb algun poble proper per carril bici, així no ens jugariem la vida per la nacional o per algun camí de tarongers.
    Salutacions i ànims!

    ResponderEliminar
  4. hola i benvingut

    no volia anar a Castello, Volia agarrar un Bicicas i rodar per Castelló.

    Tens rao, es tindria que demanar carril a unes altres poblacions, pero primer, rasquem algo a casa, no ???

    hui per hui es "divertit" anar a Castello per carretera. Te una mica de aventura, que no mola quan el oratge es xungo o no hi ha llum. Si anes en linia recta, i separat de la n340, amb proteccions.....la gent el gastaria.

    Abans de anar a Castello en bici, primer rodaba per el poble....anem a pams

    la compatibilitat tambe mola per a la comunitat de usuaris de Castello.

    A tots ens interesa vore Bicivila´ts rodant per ahi.....

    ResponderEliminar
  5. Si, si jo estic d'acord amb la compatibilitat, i segurament quan arreglen algun paràmetre de l'aplicació funcionarà tot bé.

    També estic d'acord amb que cal tindre carrils bici a Vila-real, però ho veig tan difícil... S'acaba de inaugurar el tram d'avinguda França cap a Castelló, que està de luxe, però no han tingut en compte fer un carril bici. Han prioritzat que els cotxes aparquen en bateria, en lloc de que aparquen "en cordó" i amb el troç restant fer un carril bici.
    Tota nova avinguda hauria d'estar preparada per a tindre carril bici. Vorem la carretera d'onda quan estiga acabada.

    Si en avingudes noves no se fa ... al menys que es faja una ixida per a disfrutar dels carrils bici dels pobles del voltant.


    En fi, només son opinions i idees

    ResponderEliminar
  6. hola , gracies per participar. Aco esta parit en eixa idea.

    Tots volem que bicivila´t siga compatible, de fet va ser una de les raons per la qual es va refer un sistema en poc mes de un any

    Tens rao amb la nova eixida a Castello, pero tambe es cert, que no te sentit fer un caril bici que et duga a la rotonda nord, i que s´acabe (per dir algo) davant de de la gasolinera GM.

    Un carril bici que va de A a B, val molt poc. Deu de tindre forma de circuit.

    Per ultim dir que les carreteres (i carrils bici) entre ciutats , les fan la generalitat , no l´ajuntament. Es per aixo que hi ha que demanar en altres esferes.

    Les persones comencen primer pel poble, i despres....es veuen amb força i ganes per anar a un altra localitat amb bici

    ResponderEliminar
  7. Ok, ja deia que només era una opinió i una idea.

    Jo no sabia que açò anava adreçat a l'Ajuntament només, és a dir, no sabia de quina esfera estaem parlant.

    Sort i endavant amb la proposta.

    ResponderEliminar
  8. i es molt ben rebuda ......


    el tema, es que per part de la generalitat hi ha almeny previsió de carril bici, quan fan projectes nous (per eixemple cv18 que va de Almassora i Borriana)

    Aci en Vila-real no es que no es materialitzen, es que ni estan previstos en projectes futurs. Aixo dificulat la ejecució dels mateixos, si algú es planteja fer carrils.



    Estem en contacte amb altres plataformes d´altres ciutats, i pensem que per eixes coses que proposes hi ha que anar totes les asociacions juntes.

    En el cas de anar a Castelló, pensa que el obstacla a salvar es el riu. El lloc natural es la N-340, amb lo qual també et trobes amb el ministeri de foment. Ja et dic, que a vegades les coses pareixen mes facils desde fora.



    Tambe es veritat que en funció dels recursos que tinguem (persones i diners) podrem fer. Hui en dia, som uns 12 asociats, pero ja saps, quan mes sucre, mes dolç.

    Si estas interesat en ficar el teu granet de arena....enviam un mail a vilarealenbici@gmail. com i et dic coses, encara que no vullgues fer-te associat.

    ResponderEliminar
  9. quasi una setmana despres de enviar el mail, no tenim resposta

    ResponderEliminar